Kulta: Hinta euroissa (gramma/unssi/kilo). Näin myyt kultasi turvallisin mielin.

Kullan hinta voi olla monimutkainen asia ymmärtää, sillä hinnasta voidaan puhua dollareissa, euroissa, grammoissa, unsseissa, kiloissa eikä asia ja siihen. Kultaan liittyy myös kultapitoisuudet (karaatit = k), jokainen karaatti on eriarvoinen. Karaatteja löytyy 8–24k välillä.

Miten lasken myyntihinnan kultakorulle?

Mikäli sinulla on tiedossa tarkka grammamäärä kullasta sekä kultakorujen/kultaesineiden kultapitoisuus, voit hyvin nopeasti laskea tarkan hinnan kyseiselle esineelle. Tämä onnistuu helpoiten käyttämällä Suomen Kultareservin kullan hintalaskuria. Hintalaskuri toimii reaaliajassa, joten voit laskea tarkan hinnan esineille milloin tahansa. Hintamme ovat todellisia hintoja, eikä niistä tehdä mitään vähennyksiä.

Arvioimme > Kilpailutamme > Ostamme – tai palautamme esineesi, täysin maksutta. Me Suomen Kultareservillä kilpailutamme hintamme päivittäin ja varmistamme, että hintamme edustavat markkinoiden kärkeä 365 päivää vuodesta. Verkkosivuiltamme löydät myös kullan hintavertailun. Hintavertailussa on mukana kotimaisia, luotettavia kultaa ostavia yrityksiä.

Suomessa kultakorut ovat 14 karaatin kultaa.

Mikäli olet hankkinut kultakorusi Suomesta, ovat nämä todennäköisesti 14 karaatin kultaa. Käytännössä kaikki kultakorut Suomessa valmistetaan 14k kullasta, ellei erikseen sovita toisten. Voit siis punnita kultakorut esimerkiksi keittiövaa’alla ja lisätä vaa’an luvun kullan hintalaskuriin. Hintalaskurin antama luku on todellinen summa, minkä tienaat kullastasi juuri kyseisellä hetkellä.

Keittiövaa’an luku ei todennäköisesti näytä painoa 100 % tarkkuudella, mutta ainakin tämä voi antaa suuntaa antavaa lukua. Me käytämme CE-merkittyjä, kalibroituja vaakoja kun punnitsemme kullat. Vaakamme mittaavat esineen painon aina 0,01 gramman tarkkuudella. Näin ollen voit olla 100 % varma, että saat täysin oikeudenmukaisen maksun kullastasi.

Mitä 14k kulta tarkoittaa käytännössä?

14k on yhtä kuin 14/24 osaa. Puhdas kulta on 24/24 osaa kultaa. Kultapitoisuus tarkoittaa kuinka suuri määrä esineestä on puhdasta kultaa. Jokaiseen kultakoruun lisätään muita metalleja, jotta esineestä tulisi kestävämpi.

14/24 = 0,5833, tämä pyöristetään 0,585 ja merkitään 585 tai 14k. 14 karaatin kulta on hyvin kestävää ja tästä syystä suurin osa kultakelloista valmistetaan 14k kullasta. 24 karaatin kulta, on puhdasta kultaa. Puhdas kulta on niin pehmeää, ettei siitä valmisteta koruja. Olet mahdollisesti törmännyt 23k kultasormuksiin, tällaisia voi esimerkiksi olla isovanhempien kultasormukset. 23k kultasormukset ovat lähestulkoon aina, hyvin soikioisia ja tämä on siitä syystä, kun 23k kulta on niin pehmeää.

Mikä on 14k kullan maailmanmarkkinahinta?

Millään muulla kultakaraatilla ei ole maailmanmarkkinahintaa, kuin ainoastaan 24k kullalla. Kullan maailmanmarkkinahinta on siis yhdistetty 24k kultaan. London Buillion Metals julkaisee kullan maailmanmarkkinahinnan kaksi kertaa päivässä. Kirjoittamisen hetkellä kullan maailmanmarkkinahinta on 49,12 €/g.

Hypoteettisesti saat selvitettyä 14k maailmanmarkkinahinnan laskemalla kullan maailmanmarkkinahinnan – 41,5 % (41,5 % sillä 14k kulta on 58,5 % kultaa, eli loput 41,5 % esineestä ei ole kultaa). Tällä tiedolla et sinänsä selvitä mitään muuta kuin että mikäli tarjottu hinta ylittää tämän, voit olla 100 % varma, että kyseessä on harhaanjohtava hinta ja yritys, joka mainostaa yli kyseisen maailmanmarkkinahinnan tulee kiertää kaukaa.

Houkutteluhintoja ja harhaanjohtavia mainoksia.

Tiedämme että alalla on paljon harhaanjohtavia toimijoita. On todella harmillista, että alalla on niin laajasti yrityksiä, ketkä toimivat ainoastaan harhaanjohtavilla mainoksilla ja hinnoilla.

Me Suomen Kultareservillä teemme töitä päivittäin, jotta ala saataisi ns. puhtaammaksi. Paras skenaario on, ettei alalla olisi lainkaan toimijoita, ketkä harhaanjohtavat asiakkaitansa. Tämä luultavasti on mahdottomuus, sillä toimijat käyttävät porsaanreikiä mainoksissansa, jolla saavat kuluttajia valitsemaan juuri heidät. Todellisuudessa 99 % heidän asiakkaistansa, eivät saa sitä hintaa kullasta, minkä kuvittelevat saavansa.

Luota arvioihin sekä sanontaan ”mikäli jokin asia vaikuttaa olevan liian hyvä, se harvoin on totta”. Alalta löytyy kuitenkin useita luotettavia kultaa ostavia toimijoita, mm. hintavertailussamme on ainoastaan mukana luotettavia toimijoita, kenen kanssa voi luotettavasti käydä kauppaa.

Vertaile hintoja kullan hintavertailussa. Verkossa löytyy useampi verkkosivu, joka mainostaa kymmeniä eri toimijoita alalla. Näissä on yleensä aina yksi harhaanjohtava toimija, joka on ensimmäisenä listassa. ”Hinta” on myös todennäköisesti todella paljon suurempi kuin muilla kilpailijoilla. Valitettavasti kyseinen toimija on perustanut kyseisen hintavertailun, ainoastaan harhaanjohtaakseen asiakkaitansa vielä enemmän.

Kullan hintavertailusivuilla ei lue omistajaa, joka myös todistaa sen, ettei taho, joka omistaa kyseisen verkkosivun halua tulla julkisesti esille. He eivät kanna vastuuta siitä, että maksavatko toimijat kyseisiä hintoja, sillä he tietävät, ettei hinnat ole todellisia.

Miten Suomen Kultareservin kullan hintavertailu ja kullan hintalaskuri erottuu muista vertailuista?

Me Suomen Kultareservillä takaamme, että hintamme hintalaskurissa ovat aina 100 % ajan tasalla, sillä taulukko toimii reaaliajassa. Hintalaskurissamme ei ikinä ole virheitä tai poikkeuksia. Hinnat ovat todellisia hintoja, eikä niistä tehdä mitään vähennyksiä.

Kullan hintavertailu, joka myös löytyy verkkosivuiltamme, päivittyy päivittäin. Hintavertailussa olevat tiedot perustuvat kultaa ostavien yrityksien kotisivulla oleviin tietoihin.

Euro, gramma vai dollari ja unssi?

Muualla maailmalla käytetään dollari/unssi kun halutaan laskea kullan hinta, mutta luonnollisesti Suomessa käytetään euro/gramma.

Mikäli etsit kullan maailmanmarkkinahintaa ja löydät dollari/unssi taulukon, voi olla vaikea kääntää taulukkoa grammoiksi ja euroiksi. Suomen Kultareservin verkkosivuilta löytyy myös kullan maailmanmarkkinahinta, joka toimii euro/gramma periaatteella. Löydät maailmanmarkkinahinnan osiosta Kulta > Maailmanmarkkinahinta. Taulukko toimii reaaliajassa. Täältä voit tarkistaa kullan hinnan reaaliajassa. Mikäli olet joskus myymässä kultaa ja saat tarjouksen, joka on yli maailmanmarkkinahinnan, voit 99 % todennäköisyydellä selvittää, että hinta on harhaanjohtava eikä todellinen summa mikä esineistäsi maksetaan.

Todellinen hinnasto, ilman piilokuluja tai monimutkaisia ehtoja.

Varo verkossa toimivia yrityksiä, ketkä mainostavat yli maailmanmarkkinahinnan! Heidän hinnastonsa perustuu valheellisiin lukuihin, joita he käyttävät ainoastaan harhaanjohtaakseen asiakkaitansa.

On aina parempi valita luotettava toimija, kenellä on rehelliset hinnat kuin epäluotettava toimija, joka mainostaa maksavansa maltaita. Sillä todellisuudessa korvaus on lähes puolet pienempi kuin minkä saat rehellisiltä toimijoilta, jonka hinnasto mahdollisesti lähtökohtaisesti on jopa puolet pienempi kuin harhaanjohtavan toimijan hinnasto.

On tärkeä ymmärtää, että mikäli haluaa saada luotettavaa palvelua ja oikeudenmukaisen korvauksen kullasta, tulee asioida luotettavalla toimijalla.

Miten löytää luotettavan toimijan?

Tämä on, valitettavasti, hyvin vaikeaa. Sillä myös harhaanjohtavien toimijoiden verkkosivut näyttävät ammattimaisilta, hinnastot näyttävät luotettavilta ja sivulta löytyy mm. asiakaspalvelunumero. Hyvin todennäköisesti myös huippu asiakaskokemuksia on listattu sivulle. Eli samalla tavalla kuin luotettavan toimijan verkkosivusto.

Nyrkkisääntö epäluotettaviin yhtiöihin on:

Katso mitä he maksavat 24k kullasta.
Mikäli hinta on yli kullan virallisen maailmanmarkkinahinnan.
On kyseessä 100 % varmuudella harhaanjohtava toimija.

Haluatko saada tarkan hinnan kullastasi, vaikka et ole varma haluatko myydä esineitä vai et?

Mikäli sinulla on kultaa (kultakoruja, -harkkoja, -kelloja, tai muita kultaesineitä), voit toimittaa nämä meille ainoastaan arvioitavaksi. Arvioimme esineesi ja punnitsemme nämä 0,01 gramman tarkkuudella, jonka jälkeen kilpailutamme hinnan arvostetuilla, luotettavilla toimijoilla. Mikäli haluat vaihtaa kullan rahaksi, suoritamme tarjotun summan tilillesi heti hyväksytyn tarjouksen yhteydessä ja mikäli haluat pelkän arvion esineille, palautamme esineesi, täysin maksutta.

On hyvin selvä, että kannattaa arvioittaa kulta meillä, ennen kuin valitset myydä esineitä. Mikäli hintamme eivät edusta markkinoiden kärkeä myyntihetkellä, emme jätä tarjousta lainkaan.

Käyttämällä Suomen Kultareservin palveluja, saat arvion kullalle, täysin maksutta.

Palvelu on tehty ilmaiseksi, sillä alalla on liikaa harhaanjohtavia toimijoita ja meidän työmme on tehdä alasta parempi, jokaisella osa-alueella. Olemme täällä kuluttajia varten ja haluamme että jokainen, joka on myymässä kultaa, on oikeutettu oikeudenmukaiseen korvaukseen.

Arvioinnin jälkeen on helpompi tehdä päätös, mikäli haluat muuttaa kullan rahaksi tai halutessa esineet palautettua kotiin.

Kilpailutamme hintamme päivittäin ja varmistamme että hintamme edustavat markkinoiden kärkeä, 365 päivää vuodesta. Kullan hintavertailu tosiaan (https://suomenkultareservi.fi/kullan-hintavertailu/) löytyy verkkosivuiltamme ja päivittyy päivittäin. Jos hinta ei miellytä, palautamme esineesi täysin maksutta ja mikäli olet tyytyväinen hintaan, suoritamme maksun tilillesi heti hyväksytyn tarjouksen yhteydessä.

Emme ikinä käytä houkutteluhintoja tai kuvitushintoja yli maailmanmarkkinahinnan. Meillä ei myös ikinä ole monimutkaisia ehtoja, emmekä peri mitään ylimääräisiä piilokuluja palvelujemme yhteydessä. Näin ollen voit olla turvallisin mielin, että palvelu palvelee juuri sinua, olisiko aikomus myydä kultaa vai ei. Eli mikäli olet joskus mahdollisesti myymässä kultaa, tai mikäli haluat myydä kultaa, on järkevin tapa asioida kanssamme ennen kuin teet päätöstä.

Olemme 100 % kotimainen, luotettu sekä arvioitu Suomen arvostetuimmaksi kullan ostajaksi.

Meillä on Suomen kattavin kullan myyntipalvelu. Voit asioida paikan päällä kotikaupungissasi (ole yhteydessä asiakaspalveluun, selvittääkseen milloin olemme lähelläsi) tai verkossa. Verkossa asioidessa, voit jopa kotisohvalta tehdä tilauksen kotiisi. Tilaus ei edellytä kullan myyntiin, eikä arvioinnin yhteydessä tule mitään kuluja maksettavaksi.

Kilpailutamme kullan hinnan ja mikäli emme voi tarjota hintaa, joka edustaa markkinoiden kärkeä, emme jätä tarjousta lainkaan. Palautamme tällöin esineesi täysin maksutta. Näin olet saanut maksuttoman arvioinnin esineille, etkä varmasti joudu epäluotettavan/harhaanjohtavan toimijan uhriksi tulevaisuudessa.

Olemme luoneet Suomen kattavimman kullan myyntipalvelun jokaiselle Suomalaiselle ja Suomessa asuvalle henkilölle, jotta jokainen olisi oikeutettu mahdollisimman hyvään korvaukseen kullasta. Asuisiko Helsingissä vai Ivalossa. On todella harmillista, että päivittäin Suomalaisia valitsevat harhaanjohtavan toimijan, jolloin tarjous on jopa yli puolet pienempi kuin mitä se olisi luotettavalla toimijalla.

Suomen Kultareservin Google arvio: 4,9/5

Luotettava toimija mahdollisesti mainostaa maksavansa 196 €, mikäli myyt 10 grammaa, 14 karaatin kultaa heille. Kun epäluotettava toimija ilmoittaa maksavansa 399 €. Todellisuudessa luotettava toimija maksaa ilmoittamansa 196 € ja epäluotettava toimija jopa alle 100 €. Sillä moni eivät tiedä kultansa pitoisuutta tai tarkkaa grammamäärää, on helppo joutua harhaanjohtavan toimijan uhriksi.

Usea verkossa toimiva kullan ostaja harhaanjohtaa asiakkaitansa.

On todella harmillista, että verkko on täynnä epäluotettavia kullanostajia. Saamme lähes päivittäin viestejä henkilöiltä, ketkä ovat päätynyt kyseenalaisen toimijan asiakkaaksi. Eräs nainen lähetti kultaesineitä kilpailijallemme, (joka on entuudestaan meille tuttu, harhaanjohtava toimija) joka toimii ainoastaan verkossa. Kyseinen henkilö lähetti hänen puntarinsa mukaan 44 grammaa kultakoruja kyseiselle toimijalle, josta kultaa ostava toimija ilmoitti että 27 grammaa on 14k kultaa ja muut rihkamaa (tämä selvisi vasta kun hän kysyi painoa jälkikäteen). Hän oli työpäivän aikana vastannut puhelimeensa ja kiireessä hyväksynyt tarjouksen, 156,90 €. Työpäivän jälkeen hän oli yhteydessä meihin ja kysyi paljon hän olisi ansainnut, mikäli olisi myynyt esineet meille. Vastaus = 618 €.

Kilpaileva tarjous 157 €, Suomen Kultareservin tarjous 618 €.

Näkee hyvin nopeaa, että alalla toimii useita epäluotettavia toimijoita, jotka tekevät vain ja ainoastaan haittaa, koko alalle. Ymmärrämme asiakkaitamme, että epäilevät jokaista toimijaa ja tällaisissa tapauksissa, synkkä pilvi asettuu jokaisen kultaa ostavan toimijan ylle. Olisiko kyseessä luotettava toimija vai ei. Ylensä toimijoilla, jotka ovat epäluotettavia, on heillä myös lukuisia huonoja arvioita verkossa ja suosittelemmekin aina jokaista tutustumaan toimijaan, kenelle on toimittamassa esineitä tai kenen kanssa on tekemässä kauppoja. Kauppojen jälkeen on hyvä jättää arvio palveluista, olisiko tyytyväinen vai ei. Hyvät kokemukset luonnollisesti tuovat esille hyvän toimijan palveluja ja huonot kokemukset joko ilmiantavat epäluotettavat toimijat tai auttavat palveluntarjoajaa parantamaan palvelujansa.

Jokaisen oikeus on saada oikeudenmukainen korvaus kullasta.

Tavoitteemme on, että jokainen Suomalainen näkisi kirjoituksiamme, joissa yritämme valaista asiakkaitamme jokaiseen osa-alueeseen kullan myyntiin ja arviointiin liittyvissä asioissa. Olemme tehneet kymmeniä kirjoituksia, jotka auttavat ymmärtämään kullan hinnan, miten hinta selvitetään, miten voit ilman ammattilaista selvittää kultakorujen karaatin (kultapitoisuuden) ja mahdollisesti jopa tarkan hinnan kullalle. Olemme kaiken monimutkaisuuden ja alan huonon maineen takia luoneet täysin maksuttoman palvelun, jotta jokainen voi saada arvion kullalle, ilman mitään ehtoja tai piilokuluja. Meille pääasia on, että kaikki, ketkä ovat joskus myymässä kultaa, saavat siitä oikeudenmukaisen korvauksen. On täysin järkyttävää, että jollekin suoritetaan 157 € maksu kullasta, josta me maksaisimme yli 600 €.

Täysin maksuton arviointi ja kilpailutus kullalle.

Kilpailijamme haalivat sisään asiakkaita harhaanjohtavilla hinnoilla, johon ymmärrämme, että moni lankeaa. Nopealla ”googlettamisella” tai verkkoselailulla, vaikuttaa siltä, että epäluotettava toimija maksaa alan parhaat hinnat. Mutta mikäli ei esimerkiksi selvitä kullan maailmanmarkkinahintaa, voi olla vaikea ymmärtää, että kyseinen toimija on nimenomaan harhaanjohtava yritys. Kullan hinta ei mm. ikinä tämän historian aikana ole ollut yli 60 €/g, silti löydät useamman toimijan verkossa, joka ilmoittaa maksavansa yli 60 €/g, 24k kullasta. Mikäli olet tutustunut aikaisempiin kirjoituksiin, ymmärrät heti, että kyseessä ei ole luotettava toimija.

Kullan hinta on niin korkealla, että on helppo tulla huijatuksi.

Lainsäädännön mukaan on (ikävä kyllä) vaikea saada esille asia niin, että on tullut huijatuksi. Nainen kenelle suoritettiin 157 € korvaus esineistä, joista olisi meiltä saanut 618 €, kysyi suoraan, että onko tullut huijatuksi? Sillä hän hyväksyi heidän tarjouksensa, nähdään tämä lain silmissä, että on tapahtunut ns. hyvä kauppa. Vaikka meidän vastauksemme hänelle oli, että: Mikäli ansaitset 157 € heiltä, kun olisitte samasta määrästä, myymällä meille ansainnut 618 €, on ilmiselvää, että tämä ei ole ollut hyvä kauppa asiakkaan suhteen. On harmillista, että alalta löytyy niin paljon epäluotettavia toimijoita ja vielä enemmän harmi on, että suurin osa heidän asiakkaistansa eivät ymmärrä, että on joutunut harhaanjohtavan toimijan uhriksi.

Tutustu arvosteluihin, jätä arvosteluja ja kehu palveluja, jotka ovat toimineet hyvin.

Mistä tahansa olet käymässä kauppaa, on järkevää tehdä hieman taustatyötä ja mm. lukea kyseisen toimijan arvosteluja verkossa. Käyttämällä Googlea arvostelut tulee ensimmäisenä esille, kun laitat hakusanaksi yrityksen nimen. Kaikki eivät välttämättä osaa hakea kyseisiä tietoja, joten puskaradio on myös tärkeä tapa, jolla saadaan luotettavat toimijat esiin. On tavallista, että me valitamme, kun asia ei toimi tai kun jokin asia on huonosti, mutta emme välttämättä tuo esille asiaa, kun kaikki on mennyt moitteettomasti tai jopa loistavasti. Kullan myyntiin liittyen, ihmiset jättävät hyvin harvoin arvosteluja syystä tai toisesta. Emme takuuvarmasti tiedä miksi, mutta luulemme tämän olevan osittain syystä, että Googlen arvosteluosio on julkinen. Arvosteluja ei voi jättää anonyymisti, kuin esimerkiksi Suomi24 palstalla tai muulla vastaavalla forumilla. Tästä syystä jokaisen nimi näkyy arvostelun yhteydessä.

On ymmärrettävää, että lähes jokainen, joka myy kultakoruja, myy myös vanhempiensa ja isovanhempiensa kultakoruja. Muoti muuttuu, kullan käyttö vähenee ja jotkut eivät käytä kultaa lainkaan. Toinen tarvitsee rahaa auton huoltoon, matkojen maksamiseen tai johonkin muuhun asiaan, helpottaakseen elämää. Toinen vain haluaa tehdä järkevän päätöksen myydä pois kaikki omistamansa kulta ja sijoittaa nämä esimerkiksi osakkeisiin. Tämä on todella järkevää, sillä kullan hinta on ennätyslukemissa.

Tästä syystä moni myy kultaa mutta myös tästä syystä moni jättää arvostelut välistä, sillä ei halua naapurin (tai jonkun muun) näkevän, että on myynyt kultaa. Tämä on hyvin harmillista, sillä epäluotettavat toimijat eivät saa huonoja arvosteluja ja luotettavat toimijat eivät saa tarpeeksi hyviä arvosteluja, joka tekee tulevien henkilöiden kullan myymisen hieman hankalammaksi. Sillä mikäli epäluotettavat toimijat saisivat satoja 1/5-tähden arvosteluja, osaisi suurin osa välttää kyseistä toimijaa. Sama koskee myös, mikäli toimijalla olisi täydet 5/5 tai 4/5-arvostelut, voi kultaa myyvä henkilö hyvin mielin luottaa, että saa asiallista, luotettavaa ja rehellistä palvelua.

Ei ole häpeä myydä kultaa – vaan järkipäätös.

On harmillista, että joku ihminen näkee kullan myyntiä häpeällisenä tai että itse häpeää (jossain määrin) sitä että on myynyt kultaa. Olisiko sitten kyseessä omia kultakoruja tai perintökoruja. Suosittelemme jokaista asiakastamme säilyttämään esimerkiksi vanhempiensa vihkisormukset (mikäli esineissä on tunnearvoa) ja luopumaan niistä, missä tunnearvoa ei samalla tavalla ole. Kullan hinta on historiallisissa huippulukemissa, joten nyt on erinomainen aika myydä kultaa – eikä hävetä sen myyntiä. On hullua, että järkipäätös nähdään häpeällisenä tai tabuna. Myymällä kultaa, nyt kun kullan hinta on ennätyslukemissa, teet erinomaisen päätöksen ja tienaat mahdollisesti kullastasi jopa tuhansia euroja! Tänä päivänä ansaitset yli 1000 € korvauksen, pelkästään 43 grammalla, perinteisillä Suomalaisilla kultakoruilla.

Nyt kannattaa toimia, kun vielä ehdit.

9/10 asiakkaistamme yllättyy positiivisesti, kun kuulee paljon ansaitsevat aikaisemmin kaapissa lojuvista kultakoruista. Suosittelemme lähettämään kultasi meille pelkästään arvioinnin kannalta, mikäli et ole varma haluatko myydä kultaa vai et. Näin saat tiedon siitä, että paljon kultasi arvo on juuri nyt ja mitä niistä voit tienata. Esineiden lähettäminen meille ei aiheuta mitään kustannuksia sinulle, eikä edellytä myyntipakkoon. Me voimme 90 % varmuudella sanoa, että yllätyt positiivisesti tarjottuun hintaan, sillä yli 90 % asiakkaistamme odottivat jopa puolet pienempää korvausta, kuin hintaa mikä heille maksettiin. Mikäli olet yksi heistä, joka yllättyi positiivisesti hinnasta, olisimme kiitollisia, mikäli haluaisit jättää arvion palveluistamme. Myös huonommat kokemukset on hyvä tuoda esille, sillä näiden avulla osaamme parantaa palvelujamme, joita pyrimme pitämään alan parhaimpina myös tulevina vuosina.

Olemme arvosteltu Suomen arvostetuimmaksi kullan ostajaksi. Pyrimme edustamaan markkinoiden kärkeä jokaisessa osa-alueessa palveluissamme ja tämä työ jatkuu meidän osaltamme päivittäin. Teemme työtämme suurella ylpeydellä ja olemme täällä palvellakseen jokaista, joka on (tai mahdollisesti on) kiinnostunut vaihtamaan kullan rahaksi. Muistathan että olet aina tervetullut arvioimaan kultasi meillä, arviointi on täysin maksuton eikä edellytä kullan myyntiin.

Oikein mukavaa kesää!

/Suomen Kultareservi

Jaa
Artikkeli Kulta: Hinta euroissa (gramma/unssi/kilo). Näin myyt kultasi turvallisin mielin. julkaistiin ensimmäisen kerran Suomen Kultareservi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *