Kullan hinta – näin saat yli 1000 € korvauksen, 50 grammalla.

Oletko tietoinen paljon voit tienata vanhoilla kultakoruilla? Kultakorusi voivat olla tuhansien arvoisia, näin varmistat parhaan hinnan.Kullan hinta on ennätyslukemissa. Onko lähitulevaisuudessa mahdollisesti tulossa korjausliikettä kullan hinnassa?Historiallisesti katsottuna, ei ikinä ole ollut parempaa aikaa myydä kultaa kuin juuri nyt.

Kullan myynti on hyvin tavallista nykypäivänä ja palvelun tarjoajia löytyy laidasta laitaan. Ala on kuitenkin hyvin monimutkainen, verkossa toimivat yritykset asettavat monimutkaiset ehdot kullan myyntiin ja hinnastot eivät ole luotettavia/harhaanjohtavia.

Kullan hinta (maailmanmarkkinahinta) on globaali ja sama koko maailmassa. Kirjoittamisen hetkellä hinta on 48,46 €/g. Silti verkossa toimivat yritykset mainostavat maksavansa yli 60 €/g. Miten tämä voi olla mahdollista?

Verkossa toimivat yritykset käyttävät kampanja- ja houkutteluhintoja, saavansa houkuteltua asiakkaita. Kilpailu verkossa on muuttunut kilpailusta, harhaan johtoon. Jokainen yritys, joka ilmoittaa maksavansa kullasta yli maailmanmarkkinahinnan, ei ole luotettava toimija. Verkossa löytyy lukuisia asiakaskokemuksia, jossa ilmaistaan epätyytyväisyyttä liittyen kullan myyntihintaan, jolloin myyntihinta on todellisuudessa ollut aivan eri, kuin mikä kultaa ostavalla yrityksellä on ollut näkyvillä heidän verkkosivuillansa.

“Olin myymässä kultaa ja Googlettamalla huomasin, että suurin osa verkossa toimivista yrityksistä, eivät ole luotettavia sillä hinnat ovat reilusti yli maailmanmarkkinahinnan. Mutta mistä sitten voi löytää luotettavan toimijan, kun haluaa myydä vanhoja kultakoruja?”

Yhteydenotto Suomen Kultareserville

Olemme virallisesti Suomen luotetuin ja arvostetuin kullan ostaja.

Teemme vilpittömästi töitä, jotta hintamme aina edustavat markkinoiden kärkeä ja kilpailutamme hintamme päivittäin saavuttaakseen #1 paikan myös tulevina vuosina. Arvosanamme Googlessa on 4,9/5 ja arvosteluja on eniten koko alalla. Verkkosivultamme voi etukäteen laskea tarkan hinnan kullalle, käyttämällä kullan hintalaskuria. Hintamme ovat todellisia hintoja, eikä niistä tehdä mitään vähennyksiä. Palvelu on tehty mahdollisimman helpoksi ja turvalliseksi kuluttajan suhteen. Nimittäin voit ilmaiseksi tilata arviointi-/myyntipakkauksen kotiin. Tilattua myyntipakkauksen, voit täysin maksutta lähettää kultakorut ja muut kultaesineet meille arvioitavaksi. Arviointi tehdään samana päivänä, kun lähetys vastaanotetaan ja maksu suoritetaan aina heti hyväksytyn tarjouksen yhteydessä.

Mistä tiedän, onko nyt hyvä hetki myydä kultaa?

Kullan hinta on historiallisissa huippulukemissa. Vuonna 2020, kullan hinta nousi uusiin ennätyslukemiin ja on tämän jälkeen pysynyt korkeammalla kuin aikaisempi hintaennätys, joka tehtiin vuonna 2012.

Koronaepidemia aiheutti paljon pelkoa markkinoille ja rokotuksien ansiosta, alkaa pelko kadota. Viimeksi kun kullan hinta oli ennätyslukemissa (2012), seurasi yli 35 % hinnan romahdus jo seuraavana vuonna. Eli historiallisesti katsottuna, ei ole ikinä ollut parempaa aikaa myydä kultaa, kun juuri nyt.

Myymällä vanhoja, kaapissa lojuvia ja jopa rikkinäisiä kultakoruja sekä muita kultaesineitä, tienaat nopeasti jopa tuhat euroa. Tänä päivänä saat yli 1000 € korvauksen, jo 50 grammalla! Nopealla matikalla, mikäli hallussasi on suurempi määrä kultaa, voit tienata useita tuhansia euroja, vaihtamalla kullan rahaksi.

Muuttamalla kullan rahaksi, suojelemme luontoa ja maaperiä. Pelkästään yhden vihkisormuksen tuottaminen, tuottaa noin 20 tonnia jätettä. Joten ette ainoastaan tee ympäristöystävällistä työtä, vaan saatte tästä myös erinomaisen korvauksen.

Oletko sinä oikeutettu yli 1000 € korvaukseen kullasta?

Arvioita kultasi meillä, täysin maksutta ja selvitä onko kultasi satojen vai tuhansien eurojen arvoisia. Punnitsemme kullan 0,01 gramman tarkkuudella, käyttämällä CE-merkittyjä vaakoja. Näin ollen voit olla varma, että saat oikeudenmukaisen korvauksen, aina 100 % tarkkuudella.

Näin palvelumme toimii:

Tehtyäsi tilauksen, toimitetaan arviointipakkaus postilaatikkoon lähipäivinä.Voit täysin maksutta lähettää kultasi heille arvioitavaksi, ilman myyntivaatimusta.Suomen Kultareservi kilpailuttaa kullan hinnan päivittäin ja varmistaa että hinta edustaa markkinoiden kärkeä, vuoden jokaisena päivänä.Saatua lähetyksen, arvioidaan esineet ja punnitus tehdään 0,01 gramman tarkkuudella.Suomen Kultareservi jättää tarjouksen ainoastaan, mikäli heidän hintansa on korkeampi kuin kilpailijansa hinnat. Muussa tapauksessa esineesi palautetaan teille, täysin maksutta.

Näin varmistat parhaan hinnan kullasta, kun haluat vaihtaa kullan rahaksi.

Et tiedä kultasi painoa tai karaattia?

Ei huolta! Esineesi punnitaan 0,01 gramman tarkkuudella ja arviointi tehdään vuosikymmenien kokemuksella. Näin voit olla täysin varma, että korvaus kullastasi on aina 100 % tarkkuudella.

Se että kullan hinta on ennätyslukemissa, mitä tämä todellisuudessa tarkoittaa? Paljon voin odottaa saavani vanhoista kultakoruista?

Kuten aikaisemmin selvisi, olet oikeutettu yli 1000 € korvaukseen, pelkästään 50 grammalla kultaa. 50 grammaa kultakoruissa on noin kämmenen verran koruja. Mikäli kyseessä on muutama sormus tai ketju, on hinta silti yleensä useita satoja euroja. Sillä jo muutamalla grammalla hinta nousee satasiin. Olisiko kyseessä hieman isompi määrä, esimerkiksi noin kourallinen kultakoruja, voit olettaa, että hinta on yli 1000 €.

Mikäli myit kultaa vuonna 2012, teit loistavan päätöksen mutta mikäli myisit kultaa nyt, tekisit vielä paremman päätöksen!

Vuonna 2012 tehty kullan hintaennätys, oli ennennäkemätön hinta. Kyseisenä vuonna moni valitsi vaihtaa kullan rahaksi ja tekivät todella järkevän päätöksen myymällä kultaa. Sillä tosiaan jo seuraavana vuonna, hinta oli tippunut yli 35 %. Kullan hinnan romahduksen jälkeen, sai odottaa yli kuusi vuotta, kunnes hinta jälleen nousi aikaisempiin lukemiin.

Joten mikäli myit kultasi vuonna 2012, ennemmin kuin vuonna 2013, sait kultakoruistasi (ns. romukullasta) yli 35 % enemmän. Verrattuna henkilööön, joka valitsi odottaa ja myi kultansa vasta vuosina 2013–2018.

Viiden vuoden laman jälkeen, kullan hinta rikkoi aikaisemman ennätyshinnan.

Vuonna 2013–2018 kullan hinta pysyi enemmän tai vähemmän, alle 35 €/g. Kullan hinta oli myös tällöin suhteellisen korkealla, joten korvaus kullasta on silti voinut olla jopa yli tuhat euroa. Tänä päivänä ansaitset lähes 40 % enemmän kullasta, kuin mitä teit vuosina 2013–2018.

2019 kullan maailmanmarkkinahinta lähti uuteen nousuun.

Koronan ansiosta, kullan hinta rikkoi edellisen ennätyshinnan vuonna 2020, jolloin kullan hinta nousi yli 55 €/g. Mikäli jäi odottamaan kullan hinnan nousua vuonna 2013, sai odottaa yli viisi vuotta, kunnes jälleen sai yli 30 % enemmän kuin mitä sai vuosina 2013–2018 ja mikäli toivoo kullan hinnan nousevan edelleen, voi olla, että joutuu odottamaan vuoteen 2026, kunnes hinta jälleen rikkoo uuden ennätyksen. Puhumattakaan että korvaus voi olla jopa yli 40 % alhaisempi, kuin mikä hinta kullasta on juuri nyt.

On helppoa eksyä nettiviidakkoon, joka harmillisesti on täynnä harhaanjohtavia hintataulukkoja. Palvelumme on räätälöity täydelliseksi juuri sinulle, joka haluat muuttaa kullan rahaksi, turvallisesti ja luotettavasti.

Valitsemalla Suomen Kultareservin, sinulla on mahdollisuus myydä kullat tarjottuun hintaan, jolloin maksu suoritetaan heti hyväksytyn tarjouksen yhteydessä tai halutessasi esineesi palautetaan teille kotiin, täysin maksutta. Lämpimästi tervetuloa asioimaan.

Jaa
Artikkeli Kullan hinta – näin saat yli 1000 € korvauksen, 50 grammalla. julkaistiin ensimmäisen kerran Suomen Kultareservi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *