Viisi yksinkertaista askelta, miten vaihtaa kulta rahaksi:

Viisi yksinkertaista askelta miten vaihtaa kulta rahaksi:

Aloita tilaamalla myyntipakkaus.
Myyntipakkaus saapuu lähipäivinä ja sisältää kaiken tarvitsemasi kullan myyntiä varten.
Laita kullat vakuutettuun turvapussiin ja aseta pussi turvakuoreen.
Vie turvakuori Postiin – lähetys on maksettu ennakkoon.
Suomen Kultareservin asiantuntija on sinuun yhteydessä, kun arviointi esineille on valmis.

Näin helposti muutat kultakorut rahaksi, ilman monimutkaisia ehtoja tai ylihinnoiteltua palvelua. Palvelu ei ainoastaan ole täysin maksuton, vaan lähetykset ovat tosiaan kaikki automaattisesti vakuutettu ja ennakkoon maksettu.

Asiakkaana sinulla on aina mahdollisuus valita esineiden palautus, eikä tämä aiheuta ylimääräisiä kuluja. Palautus on täysin maksuton, näin saat ilmaiseksi arvioinnin myytäville kultaesineille tai halutessa voit vaihtaa kullan rahaksi, ennätyslukemiin.

Myytäessä kultaa, suoritetaan maksu aina heti hyväksytyn tarjouksen yhteydessä. Maksu suoritetaan kokonaisuudessaan, ilman mitään vähennyksiä tai ylimääräisiä kustannuksia.

Kullan hinta on historiallisissa huippulukemissa

Kullan hinta on noussut noin 400 %, viimeisen 20 vuoden aikana. Tämä tarkoittaa, että kaapissa lojuvat kultakorut ovat vuosien varrella nousseet niin paljon hinnassa, että jo 50 grammalla kultakoruja tienaat yli 1000 €.

Kirjoittamisen hetkellä kullan maailmanmarkkinahinta on 49,91 €/g mikä tarkoittaa, että perinteisillä 14 karaatin kultakoruilla ansaitset 1184,50 €. Voit seurata hintaa reaaliajassa ja laskea hinnan kullalle, käyttämällä Suomen Kultareservin kullan hintalaskuria.

Nopea, helppo ja turvallinen kullan myyntipalvelu.

Olemme luoneet palvelun, jonka suomalaiset ovat äänestänyt alan luotetuimmaksi. 98 % arvosteluistamme ovat 5-tähtisiä, maksu suoritetaan aina heti hyväksytyn tarjouksen yhteydessä ja punnitus tehdään 0,01 gramman tarkkuudella. Käytössämme on CE-merkityt, kalibroidut vaa’at, jotka mittaavat esineen painon aina kahteen desimaaliin asti.

Käytössämme on Nordea ja maksu suoritetaan ilman mitään vähennyksiä. Kullan hintalaskurissa olevat hinnat ovat todellisia hintoja, eikä niistä tosiaan tehdä mitään vähennyksiä. Olemme vakuuttuneita, että hintamme edustavat markkinoiden kärkeä vuoden jokaisena päivänä. Kilpailutamme hintamme päivittäin, varmistaaksemme tämän.

Kullan hintavertailu

Suomen ainoa luotettava kullan hintavertailu?

Hintavertailussa on ainoastaan mukana kotimaisia, luotettavia kultaa ostavia yrityksiä. Tietojemme mukaan mikään kyseisitä toimijoista eivät veloita piilokuluja tai mainosta kampanjahinnoilla mitkä eivät pidä paikkansa. Valitettavasti verkko on täynnä kultaa ostavia toimijoita, ketkä harhaanjohtavat asiakkaitansa oman hyödyn vuoksi. Emme halua mainita yhtään kyseenlaista toimijaa, eikä yhtään epäluotettavaa toimijaa tule ikinä näkymään kullan hintavertailussamme.

Kullan maailmanmarkkinahinta 49.91 €/g

Tutustu aina kullan maailmanmarkkinahintaan, ennen kuin valitset toimijan kenelle myydä kultaa. Mikäli toimija mainostaa yli maailmanmarkkinahinnan, ei kyseessä ole luotettava toimija. Kullan maailmanmarkkinahinnan näet mm. seuraavista osoitteista:

https://goldprice.org/
https://suomenkultareservi.fi/kullan-hinta/

Mikäli jokin toimija mainostaa yli maailmanmarkkinahinnan, on syytä välttää asiointi kyseessä olevan yrityksen kanssa.

5-tähtinen palvelu

Suomen Kultareservi on äänestetty Suomen luotetuimmaksi kullan myyntipalvelijaksi. Peräti 98 % asiakaskokemuksistamme ovat 5-tähtisiä sekä suosittelevat palvelujamme.

Kotimaista, rehellistä palvelua. Missiomme on parantaa alaa jokaisella osa-alueella. Teemme tämän olemalla täysin rehellinen ja läpinäkyvä toimintatavoissamme. Jokaisella suomalaisella on oikeus saada oikeudenmukainen korvaus kullasta.

Ei monimutkaisia ehtoja tai kampanjahintoja

Verkossa toimivat yritykset houkuttelevat asiakkaitansa sisään harhaanjohtavilla hinnoilla ja monimutkaisilla ehdoilla. Käytännössä asioimalla heillä, suostut heidän ehtoihinsa ja pahimmissa tapauksissa hinnat voi olla jopa alle puolet kuin mitä he ilmoittavat verkkosivuillansa. Kuulostaa hurjalle, sillä eihän kaupassakaan voi lukea maitopurkin hinnaksi 1 € mutta kun tulet kassalle, hinta onkin 2 €. Näin he mm. harhaanjohtavat asiakkaita:

Hinnoittelevat karaatit yli maailmanmarkkinahinnan.
Ehdoissa saat ainoastaan hinnan esimerkiksi ensimmäiselle myytävälle grammalle.
Ehdoissa voi lukea, että voivat maksaa jopa 20 % ilmoitetuista hinnoista.

Joten ole varovainen, kun olet myymässä kultaa. Mikäli jokin asia kuulostaa olevan liian hyvä, se yleensä on. Joten mikäli vertailet eri toimijoita, on luultavasti se, joka ilmoittaa maksavansa 20 % enemmän kuin muut, todellisuudessa se joka maksaa 20 % siitä mitä muut maksavat.

Turvaudu kullan hintavertailussa oleviin yrityksiin

Suomen Kultareservin kullan hintavertailussa on ainoastaan kotimaisia, luotettavia kultaa ostavia yrityksiä. Listassa ei ikinä ole toimijaa, joka harjoittaa epäluotettavaa liiketoimintaa. Hintavertailu päivittyy reaaliajassa ja toimijat vaihtelevat ainoastaan luotettavien yrityksien kesken.

Myös paikan päällä asiointi

Suomen Kultareservin palvelut ovat käytettävissä koko Suomessa. Myyntipakkauksen voi tilata jokaiseen paikkakuntaan koko maassa ja myös paikan päällä on mahdollista käydä. Järjestämme kullan arviointi- ja ostotapahtumia ympäri Suomea. Tapahtumat ovat täysin maksuttomia, joten voit tulla paikan päälle ainoastaan selvittämään kultasi arvon, tai halutessa vaihtaa kullan rahaksi. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli haluat tietää, milloin olemme seuraavan kerran kaupungissasi.

Lämpimästi tervetuloa asioimaan, lisätietoja: www.suomenkultareservi.fi

Jaa
Artikkeli Viisi yksinkertaista askelta, miten vaihtaa kulta rahaksi: julkaistiin ensimmäisen kerran Suomen Kultareservi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *